Horváth Dominik

Imádkozzunk együtt Dominikért!!   Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy egy 3 éves rákbeteg kisfiúért kérjek imát.

 

Horváth Dominik egy ismerősöm kisfia, tavaly agydaganatot találtak nála, ami az agyvíz áramlását akadályozta. A diagnózis után 2 nappal meg is műtötték. Megkapta a kötelező utókezeléseket és szépen fejlődött, majd idén június 10-én a kontrollvizsgálatokon kiderült, hogy többszörös áttétek alakultak ki a kisagyban. Kemoterápiát nem kaphat, hogy feleslegesen ne kínozzák, és sugárterápiát sem kap, nehogy agysérülése legyen. Gyógyszeres kezelést kap, de sajnos van olyan gyógyszer, amit nem hajlandó bevenni. Ha nem reagál a szervezete a gyógyszerekre, akkor az orvosok szerint 2-3 hónapja van hátra. Az édesanyja szeretne neki minél több élményt nyújtani, de bármilyen erős, estére úrrá lesz rajta a fájdalom. Megkérdeztem, milyen segítséget fogadna el, és így tudtam meg, hogy imatámogatásnak örülne. Kérem önöket, tegyék lehetővé, hogy Dominik sorsa eljusson hívő, imádkozni tudó emberekhez. Köszönöm a segítséget! Hálával és tisztelettel:Árok-Balogh Rita

 

.

Köszönjük mindazoknak, akik Dominik gyógyulásáért imádkoztak!

Isten mégis úgy látta jónak, hogy hazavigye őt, és az Ő karjaiban leljen örömet és vigasztalást, kicsiny élete minden szenvedése után.

Imádkozzunk a családjáért, hogy ez a nehéz időszak, ne Istentől el, hanem inkább Őfelé irányítsa szívüket! Kötözze be sebüket az Úr, és adjon nekik bőséges vigasztalást!

 

"Uram, jóságod felér az égig, *

a fellegekig a te hűséged.

Igazságod olyan, mint a hatalmas hegyek, †

ítéleteid oly mélyek, mint a tenger; *

embernek, állatnak, Uram, te vagy fenntartója.

Istenünk, szereteted a mi nagy kincsünk, *

szárnyad árnyékában nyernek oltalmat az emberek.

Házad gazdagságától megittasodnak, *

gyönyörűséged patakját adod italul nekik,

mert tenálad van az élet forrása, *

s a te fényedben látjuk az igazi fényt.

Maradj hűséges azokhoz, akik ismernek téged, *

és légy igazságos a tiszta szívűekhez."

/35. zsoltár/